Haber Merkezi - AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Rıza Bahar, Akhisar’da faaliyet gösteren AKSEK, Beyaz Yunus ve ENDER engelli derneklerini ziyaret etti.

Bahar ; Dernekler, Sivil Toplum Kuruluşları, Odalar, Muhtarlar, Esnaflar, Bayanlar, Öğrenciler, Gençler ve halk ile beraber Akhisar’ı yönetmek istediğini, Akhisar ve Engelli Vatandaşlar için hazırladığı projeleri Dernek Başkan ve yönetim Kurulu üyelerine tek tek anlattı.

Bütçeden Engelliler İçin Pay Ayrılacak.Rıza Bahar Engelli Vatandaşlar için, • Belediye Bütçesinden PAY ayıracağını,• Ücretsiz ALO HİZMET HATTI ile birlikte ENGELLİ KOORDİNASYON MERKEZİ kuracağını,• Tam Donanımlı AMBULANSLAR alacağını,• Engelli vatandaşlarımıza BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ’nde görev vereceğini ve özellikle de,Engelsiz bir şehir kuracağını söyledi.


Ziyaretler esnasında Bahar’ı dernek başkanları ile birlikte yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

AKSEK (Sevgi Çocukları) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Hatip, bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını, Mutlulukların paylaşıldıkça çoğalacağını, çok güzel bir ekip ile uzun yıllardan beri gönüllü olarak hizmet verdiklerini, Seçim broşüründe Engelli Vatandaşlar için yapılacak projeleri görmekten ayrıca sevinç duyduğunu, bundan On Onbeş sene öncesi böyle projelerin konuşulmadığının altını çizdi. Rıza Bahar’a teşekkür ederek, çıktığı yolda başarılar diledi.Beyaz Yunus Derneği Başkanı Orhan Ejder, bu hizmetlerin Dernek, Devlet ve Yerel yönetimler olmak üzere üçlü bir saç ayağı oluşturduğunu, ayakların birinin eksik olması halinde hizmetin eksik olacağını vurguladı. Bahar’a ziyareti için çok memnun olduğunu belirtip, seçim çalışmalarında başarılar dilediENDER (Engelliler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği) Dernek Başkanı Mücahit Şahin, bu tür ziyaretlerin daha sık yapılması gerektiğini, hazırlanan projelerin muhakkak engelli kardeşlerimizin hayatında önemli kolaylıklar sağlayacağına inandığını dile getirip, Rıza Bahar’a hayırlısı olsun dileklerinde bulundu.