Akhisarpress.com - Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları tarafından Mahalleler arası futbol turnuvasının başlama vuruşunu Manisa CHP Milletvekili Sakine Öz gerçekleştirdi.

Burada bazı açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz, Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’un ligde kalacağına inandıklarını ifade etti.

Akhisar Gençlik Kollarının faaliyeti ile ilgili Öz; “Akhisar Gençlik Kollarımızın spor faaliyetleri olan halı saha maçları organizasyonunun açılışını yaptık. Bu gibi sosyal etkinlikleri her zaman yapılmasından yanayız. Bu arada unutmadan Akhisar Belediyespor’umuzun Beşiktaş karşısında aldığı galibiyet hepimizi mutlu etti. Akhisar’ın bu yıl Süper Lig’de kalacağına inanıyoruz. Maçlarına yoğunluktan dolayı katılamasak da son kalan 4 maçından birisine olsun katılıp izlemek istiyorum” diye konuştu.

Öte yandan Akhisar CHP Gençlik Kollarının Mahalleler arası düzenledikleri futbol turnuvası 19 Mayıs 2013 tarihine kadar süreceği öğrenildi.