Akhisarpress.com - Saadet Partisi Akhisar Teşkilatı tarafından düzenlediği programda, 54. Hükümet Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, vefatının 2. yıldönümü münasebetiyle Akhisar’da anıldı.

Öğle namazının ardından eski belediye hizmet binası önünde yaklaşık 2 bin vatandaşa pilav ve ayran ikram edildi. İkindi namazından sonra merkez Gülruh Camiinde Mevlid-i şerif okutuldu.

Program ile ilgili Saadet Partisi Akhisar İlçe Başkanı Fikret Aysu; “Sayın Erbakan aramızdan ayrılmadan önce, milletin çileli insanına 5 yıldır bir şeyler anlattı. İtilmiş, hırlanmış, hor görülmüş bir millete dik durmayı, vakarı ve izzeti öğretti. Müslümanlara birlik olmayı ve insanlığın saadeti için mücadele etmeyi öğretti. 85 yıllık ömrünü İslam yolunda ve insanlığın saadeti için harcadı. Prensiplerinden hiçbir zaman taviz vermedi, ilkeli duruşundan sağmadı. Müslümanlara büyük düşünmeyi öğretti. Türkiye’nin 50 yıllık tarihini ve geleceğine damgasını vurdu. Bu asil millete ve neslimize Allah’ın rızasını her şeyin önünde tutarak dosdoğru yürüme azmini aşıladı” diye konuştu.