Bütün yıl çalışmışsanız ve artık bir tatili hak ettiğiniz düşünüyorsanız bunun için siz de Bozcaada’yı tercih edebilirsiniz. Uygun fiyatlı sofistike otelleri ile sizleri bu yaz rengarenk bir tatile çağırıyor. Daha ne duruyorsunuz hemen Bozcaadan.com'u ziyaret edin ve rezervasyonuzu şimdi gerçekleştirin.

Bozcaada’da tatil yapmak, bireyin ölmeden önce yapması gereken eylemleri arasında yer almaktadır. Her yıl binlerce yabancı turist, kilometrelerce öteden gelmekte ve burada hoş vakit geçirmektedir. Geyikli’ye yalnızca 6 kilometre uzaklıkta olan ve buradan kalkan Bozcaada feribot seferleri ile kolay bir ulaşıma sahip olan adayı siz de kolaylıkla ziyaret edebilirsiniz.

Çanakkale Boğazı’nın çıkışında, binlerce yıllık tarihe sahip ve onlarca farklı medeniyete ev sahipliği yapmış olan Bozcaada, sizleri bekliyor. Çanakkale’nin bu özel ilçe adası, aynı zamanda ülkemizin de en güzide mekanları arasında gösterilmektedir.

Uygun Fiyatlı Pansiyon Seçenekleri için Doğru Adres

Bütün yıl çalışmış ve yorulmuş olabilirsiniz. Gündelik hayatın olağan akışı içerisinde mevcut sorumlulukları yerine getirmek ve iş ya da okul gibi alanlarda yüksek bir performans sergilemek durumunda kalmak bireyin tatile olan ihtiyacını ortaya çıkartmaktadır. Uygun fiyatlı Bozcaada Pansiyon seçenekleri için Bozcaadan.com tam size göre!

Gerek şehrin kalabalığından ve karmaşasında kaçmak gerekse rutin alışkanlıkları terk etmek için, bedenen ve ruhen dinlenebileceğiniz bir yer, hiç kuşku yok ki her bireye iyi hissettirecektir. Bozcaada, tam olarak bu ihtiyacınızı karşılayabilecek bir alan. Burada geçirdiğiniz sürenin ardından yenilendiğinizi hissedeceksiniz.

Bozcaada'da Yüzyıllar Öncesindeki Tarihe Tanıklık Edeceksiniz

Yaz tatili denildiği anda akla ilk olarak deniz, kum ve güneş; deniz, kum ve güneş denildiği anda ise akla ilk olarak Bozcaada gelmektedir. Özellikle son yıllarda yapılan yatırımlarla turistlerin gözdesi olan Bozcaada aynı zamanda köklü bir tarihe de sahiptir.

Bölgede yapılan araştırmalara göre, adanın tahmini olarak Milattan Önce 3000 ve 4000 yıllarına kadar uzanan bir tarihe sahip olduğu düşünülmektedir. Yer altından çıkan kalıntılar neticesinde ayrıca birden fazla kültür ve devlet de burada yer almıştır.

Yapılan araştırmalar bölgede daha önce Fenike, Atine, Yunan, Pers, Büyük İskender İmparatorluğu, Bizans, Ceneviz, Venedik ve Osmanlı gibi devlet, imparatorluk ve kültürün yaşamış olduğunu göstermektedir. Dolayısı ile Bozcaada’yı ziyaret etmek, aslında binlerce yıllık bir kültüre de tanıklık etmek anlamına gelmektedir.