AK Parti Akhisar Gençlik Kolları Başkanlığı Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Büyük Salonda sahur programı düzenledi. Programa Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Programda konuşan AK Parti Akhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar şunları kaydetti; “Başı rahmet, ortası marifet, sonu edebi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayınızı tebrik ediyor, hepinize hoşgeldiniz diyoruz. Bu akşam AK Parti Akhisar Gençlik Kolları olarak sahurumuzu yapıyoruz. Rabbim sahurumuzu kabul etsin. Sizlerle böyle anlamlı bir ayın içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. O bakımdan bu akşam çok anlamlı. Ama bilmelisiniz ki bu ay aynı zamanda sofrada bizim bulduklarımızı bulamayanlarında düşünülmesi gereken bir aydır. 

Bakın şu anda Filistin ve Suriye tarihlerinin en zor süreçlerini geçiriyor. İnşallah Mısır'da ki zulümler bitsin. İnşallah Suriye'de ölümler bitsin. İnşallah oradaki kardeşlerimizde huzur içinde yaşayabilecekleri Ramazanlara ulaşsın. İnşallah Filistin’deki katliamlarda dursun. İnşallah Filistin’deki kardeşlerimizde o mutlu yaşayabilecekleri günlere en kısa zamanda kavuşsunlar. Aynı temennim Libya ve Mynmar içindir. Dünyanın neresinde olursa olsun nerede bir zulüm varsa o zulümlerin sona ermesini diliyorum.

Bu senenin bir farklılığı var kardeşlerim. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gidiyoruz. Bu Cumhurbaşkanlığı seçiminin de ülkemiz için, milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ve bir olalım, beraber olalım. İnşallah aydınlık yarınların Türkiye’sini 2023'ün Türkiye’sini farklı bir şekilde inşa edelim. Hepinize programa katıldığınız için teşekkür ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle kucaklıyorum” dedi.