Akhisar’da Ayhan Gencer tarafından hayata geçirilen Göktaş Gencer Duşakabin, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış öncesinde okunan duanın ardından kurdele; iş insanı Recep İşçi, Bizim Çocuklarımız Rehabilitasyon Kurucusu Mücahit Şahin ve AK Parti Akhisar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi Deren tarafından kesildi.
152 Sokak’ta (Yeni Belediye arkası, Lale Lokantası karşısı) faaliyete başlayan iş yerinin açılışına çok sayıda davetli, eş dost ve vatandaş katıldı.
Göktaş Gencer Duşakabin’de çelik kapı, evye, duşakabin, kapak ve cam balkon gibi inşaat ürünlerinin imalatından montajına kadar geniş kapsamlı hizmet sunulacağı belirtildi.
Program sonunda katılımcılara lokma ikram edilirken, iş yerinin Akhisar’a hayırlı olması temennisinde bulunuldu.













































