Akhisar’ın Dolmadeğirmen Mahallesi, vatani görevini yaparken yakalandığı amansız hastalık sonucu hayatını kaybeden 20 yaşındaki genç asker Emrah Çiçek'i son yolculuğuna uğurlamanın derin üzüntüsünü yaşadı. Yaklaşık 7 ay önce askere giden Emrah Çiçek, bir süredir tedavi gördüğü hastanede bugün yaşamını yitirmişti.

Kanserle Mücadele Kısa Sürdü

Acemi birliğini Konya’da tamamladıktan sonra görev yeri olan Kıbrıs’a gönderilen genç er, burada rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucunda kendisine kanser teşhisi konulan Çiçek, Manisa ve Ankara’daki hastanelerde yaklaşık 6 ay boyunca zorlu bir tedavi süreci geçirdi.

Doktorların tüm çabalarına rağmen tedaviye yanıt veremeyen Emrah Çiçek, bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

Baba Ocağından Askeri Törenle Alındı

Genç askerin cenazesi, Dolmadeğirmen Mahallesi’ndeki baba ocağından gözyaşları arasında askerî törenle alındı. Dualar ve helallik eşliğinde musalla taşına getirilen Emrah Çiçek, kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Törene, acılı aile ve yakınlarının yanı sıra, asker arkadaşları, mahalle sakinleri, Akhisar protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anne Özgür Çiçek ve baba Enver Çiçek’in ayakta durmakta zorlandığı törende, duygu dolu anlar yaşandı.

Genç yaşta toprağa verilen Emrah Çiçek’in vefatı, ailesini, kardeşleri Sultan ve Yunus Emre Çiçek’i ve tüm sevenlerini yasa boğdu.