Akhisar’da baharın gelişini simgeleyen ve her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hıdırellez etkinlikleri, bu yıl da coşkulu bir şekilde kutlanacak. 18 Mayıs Pazar günü, Zeytinliova Gölet Orman Parkı’nda gerçekleştirilecek etkinliğe tüm halk davetli.

Doğayla iç içe, renkli görüntülere sahne olacak programda vatandaşlar, dilekler tutacak, geleneksel ritüellerle baharın gelişini karşılayacak. Ailelerin piknik yapabileceği, çocukların eğlenebileceği bu özel günde, geçmişten bugüne taşınan kültürel miras yeniden canlanacak.

Katılımcılar hem gelenekleri yaşatmanın hem de toplumsal dayanışmanın keyfini çıkaracak. Organizasyonun, Zeytinliova Gölet Orman Parkı’nın doğal atmosferinde düzenlenmesi ise kutlamalara ayrı bir güzellik katacak.