Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Sami Karaoğlan ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Akhisar’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. İmza Akek Cafe Restoran’da düzenlenen kahvaltı programı, samimi bir ortamda gerçekleşti.

Programda basın mensuplarıyla yakından ilgilenen ATSO Başkanı Sami Karaoğlan, gazetecilerin gece gündüz demeden kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesi için büyük bir özveriyle görev yaptığını vurguladı. Karaoğlan, toplumun haber alma hakkının sağlanmasında basının üstlendiği sorumluluğun son derece önemli olduğuna dikkat çekti.

Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle ilçede görev yapan tüm basın emekçilerine teşekkür eden Karaoğlan, gazetecilere çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, “Doğru haber akışını sağlayan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Kahvaltı programı, karşılıklı sohbet, fikir alışverişi ve iyi dileklerin paylaşılmasının ardından sona erdi. Basın mensupları da davet ve ev sahipliği dolayısıyla ATSO Başkanı Sami Karaoğlan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.