Akhisar’da geçtiğimiz günlerde yaşanan olay, olası bir facianın son anda önlendiğini gözler önüne serdi.
İnönü Mahallesi 144 Sokak'ta (Adliye Yolu) bulunan bir çınar ağacının büyük bir dalı, rüzgârın etkisiyle kırılarak yola düştü. O anlar çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Görüntülerde, ağacın dalının yola düştüğü sırada iki motosiklet sürücüsünün bölgeden geçtiği görüldü. İlk motosiklet sürücüsü dalın düştüğü noktadan saniyeler önce geçerken, ikinci sürücü de hemen ardından aynı bölgeden geçti.
Şans eseri olayda yaralanan olmazken, yaşananlar olası bir facianın kıl payı atlatıldığını ortaya koydu. Görüntüleri izleyen vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşarken, olayın meydana geldiği bölgede gerekli incelemelerin yapıldığı öğrenildi.
Yetkililer, özellikle kuvvetli rüzgârların etkili olduğu günlerde ağaçlık alanlarda dikkatli olunması konusunda vatandaşları uyardı.





