1 Mart Cumartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı süresince, belediye aşevinde pişen sıcak yemekler her gün 11 farklı noktada vatandaşlara ulaştırılacak.
Başkan Dutlulu, Ramazan ayının sevgi, hoşgörü ve dayanışma ayı olduğunu vurgulayarak, şu mesajı paylaştı:
“Ramazan ayının Akhisar’ımız başta olmak üzere ülkemize huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Birlik ve beraberliğimizi en sıcak şekilde hissedeceğimiz bu mübarek ayda, Akhisar Belediyesi Aşevi’mizde pişen sıcak yemekler, her gün ihtiyaç sahibi halkımızın sofralarına ulaşacak. Allah tutulan oruçları, yapılan hayırları kabul etsin. Tüm hemşehrilerime hayırlı Ramazanlar diliyorum.”
İftar Yemeği Dağıtım Noktaları
Ramazan boyunca her gün iftar saatinde yemek dağıtımı yapılacak noktalar şu şekilde belirlendi:
1️⃣ Efendi Mahallesi 272. Sokak (Mirili Kahvehanesi önü)
2️⃣ Hacıishak Mahallesi 249. Sokak (Yel Değirmeni Polis Karakolu karşısı)
3️⃣ Reşatbey Mahallesi 167. Sokak (Atatürk Parkı – Tütün Kız Heykeli)
4️⃣ Cumhuriyet Mahallesi 263. Sokak (Çağlak Parkı Mevkii)
5️⃣ Ulucami Mahallesi 179. Sokak (Cumartesi Pazarı Mevkii)
6️⃣ İnönü – Paşa – Hashoca Mahalleleri (Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi önü)
7️⃣ Seyitahmet Mahallesi 192. Sokak (Hanpaşa Kahvehanesi Mevkii)
8️⃣ Ulucami Mahallesi 280. Sokak (Dağdereliler Kahvesi bölgesi)
9️⃣ Atatürk Mahallesi 338. Sokak (Halil Mandacı 6 No’lu Sağlık Ocağı önü)
🔟 İnönü Mahallesi 227. Sokak (Kıyak Market önü – Kapalı Spor Salonu arkası)
1️⃣1️⃣ Hürriyet Mahallesi 214. Sokak (Vahdet Cami önü – Şok Market karşısı)
Aşevi'ne Destek Olabilirsiniz
Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğunu belirten Başkan Dutlulu, hayırseverleri Akhisar Belediyesi Aşevi'ne destek olmaya davet etti.
"Her yıl olduğu gibi bu yıl da hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofralarına sıcak yemek ulaştırıyoruz. Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız, 444 11 45 numaralı belediye hattımızdan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne ulaşarak detaylı bilgi alabilirler. Tüm halkımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum.”