Türkiyede korsan program kullananların sayısı tahminimce yasal program kullananların sayısından fazladır. Bunun nedeni kullanıcıların programlara herhangi bir ücret ödemek istememesi olabilir. Yada kullanıcıların korsan program kullanım sonucunda ne tür tehlikelere maruz kaldıklarını bilmemeleri de olabilir.

Programlara ücret ödemek istemeyen aynı zamanda ücretsiz kullanmak isteyenlere özel bu sitenin tanıtımını sizlere yapacağım. Bu tanıtımı yapmamın amacı, kullanıcıları korsan program kullanımından bir nebze olsun uzaklaştırıp, güvenli yazılımlar kullanmalarını istemem.

Antivirüs, vpn ve diğer yazılım araçlarına kadar her türlü programın, belirli kampanyalar dahilinde ücretsiz dağıtıldığı teknobird, belli zamanlarda kullanıcılarına ücretli programları ücretsiz kullanım hakkı sunuyor. Ücretsiz lisanslı kullanım kampanyalarını takip etmenizde yarar var. Teknobird.com'un yasal lisanslar verdiği programlar arasında en popüler olanlarıda bulunuyor.         

Kısacası en iyi ücretsiz yazılım indirme sitelerinden biridir ve her gün ücretsiz olarak birden fazla ücretli yazılım sağlar. Site sadece tam sürüm yazılımı ücretsiz olarak sunmakla kalmıyor, aynı zamanda yazılımlarda indirimler de sunuyor. En popüler yazılım markaları için en son yazılım fırsatlarını ve kupon kodlarını bu site aracılığı ile bulabilirsiniz. Belirli zamanlarda site yönetimi bazı program sahipleri ile anlaşmalar yapıp sponsor dahilinde ücretsiz lisanslı program hediyeleri ve kampanyalar düzenliyor ve bazen sınırlı sayıda lisans key dağıtımı’da gerçekleştiriyor.

Herhangi bir yazılıma ihtiyacınız varsa, hemen bu web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yasal lisanslı programlara yasadışı yazılım indirmeden ve bilgisayarınıza zarar vermeden anında göz atabilirsiniz.