Akhisar Belediyespor  ligin 7. Haftasında deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı için, bu gün sabah  son antrenmanını yaptıktan sonra İstanbul’a hareket etti.  Saat 12.30 da Yılmaz Atabarut Tesislerinde karayolu ile ayrılan yeşil siyahlılar, saat 15.15 te İzmir Adnan Menderes Hava yolu ile İstanbul’a  giderek Kadıköy’e Suadiye Otelde kampa girdi.

Yüksek morallerini saha yansıtarak, İstanbul’dan puan  veya puanlarla dönmek istediklerini söyleyen  Akhisar Belediyespor Basın sözcüsü İbrahim evren Acar, “Rakibimiz ile yaptığımız son 3 maçta puan vermedik. Geçtiğimiz sezon  Fenerbahçe’nin 34 maçlık yenilmezlik serisinde Saraçoğlu’nda son vererek 2-1 galip ayrıldık. Bu güne kadar Fenerbahçe ile yaptığımız 6 maçtan 3 galibiyet 3 yenilgi aldık. 7. Maçtan da iyi sonuçla dönmememiz için hiçbir neden yok.” Dedi.

Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Akhisar Belediyespor,  yarın Fenerbahçe karşısına şu   muhtemel kadrosu ile çıkması bekleniyor;  Lekac, Ahmet Cebe, Douglao, Caner,Kadir, Merter, Custodio, Lua Lua, Güray, Hasan Kabze, Rodallega

Akhisar Belediyespor’un İstanbul’a giden kafilesinde, teknik ekip ve personelin dışında 18 kişilik kadroda şu futbolcular bulunuyor; Milan Lukaç, Bora Körk, Hasan Kabze, Caner Osmanpaşa, İsmail Konuk, Douglao, Ahmet  Cebe, Kadir Keleş, Custodio, Merter Yüce, Abdülkadir Özdemir, N’guemo, Leo Sami, Onur Ayık, Güray Vural, Lua Lua, Mervan Çelik, Hugo Rodallega.