Önümüzdeki yıl Haziran ayında yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimleri için, partilerde aday adaylarının isimleri dolaşmaya başladı.

CHP Akhisar teşkilatında  2 bayan makine mühendisi, doktor, eski ve yeni ilçe başkanları ve  yöneticilerin isimleri partili üyeler arasında konuşulmaya başlandı. İlk olarak Makine Mühendisi Zerrin Mastan  basın mensuplarını  bürosuna davet ederek üyeler bazında  yapılacak önseçim şartı ile CHP’den Manisa Milletvekilliği için  aday adayı olduğunu açıkladı.

Ön seçim olmazsa aday adaylığından çekileceğini açıklayan, 2 kız çocuk annesi Zerrin Mastan, “25 yıldır  serbest  Makine Mühendisliği yapıyorum. 1997 yılından beri  siyasetin değişik kademelerinde görev yapıyorum. Bu dönemde elimi taşın altına koyarak  halkımıza hizmet etmek istiyorum. Çalışmalarımızı  5-6 aydır Manisa ve ilçelerinde sürdürüyoruz.”

Türkiye’nin çok zor şartlardan kurtulmasının sadece CHP iktidarı ile mümkün olacağını belirten Zerrin Mastan, “Aday olmamdaki en önemli nedeni Türkiye Cumhuriyeti korumak olduğu düşüncesi ile yola çıkıyorum. Ülkemin şuanda çok büyük tehditler altında olduğunu düşünüyorum. CHP’de olan herkesin bir şeyler yapabilmesi gerektiğini düşündüm. Bende o yüzden aday oldum. Böyle bir görev için çok heyecanlıyım. Eğer Ankara yolu bana açılırsa ben halkı ile kucaklaşan ve halkı ile iç içe olan halkın vekili olmak istiyorum. Tabi bu arada tarih ve tahlil sizin için yazılmış olması gerekiyor. Eğer benim için daha olmamışsa bu olay ben partimde bir üye olarak çalışmalara devam edeceğim” dedi.