2015-2016 Eğitim Öğretim yılında, Eğitim Öğretime başlayacak olan Kapaklı Zeliha Keskinoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinin mevcut durumunu yerinde görmek amacıyla incelemelerde bulunan Manisa Milletvekili Uğur AYDEMİR “Özel Eğitim İş Uygulama Merkezinin Akhisar’ımıza kazandırılması oldukça önemlidir.

AK Parti hükümetleri döneminde engelli vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize yönelik çok önemli hizmetler verdik, Okulun Eğitim Öğretime hazır olduğunu görmek bizleri sevindirmiştir” dedi. Okulda yapılması gereken fiziki çalışmalar konusunda önerilerde bulunan Milletvekili Uğur AYDEMİR in okulu ziyareti esnasında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Mustafa AKKUYU ,Mehmet ŞAHİN ,Mükremin KARASU ve okulla ilgili komisyonlarda görevli olan Hüseyin Alhat İlkokulu Müdürü Mehmet DURGUT da hazır bulundu.

Okul müdürü Oğuzhan TARHAN bakanlık tarafından gönderilen ödenekle okulun fiziki eksiklerinin giderildiğini, donatım ihtiyaçlarının tamamlandığını ve böylece eğitim öğretime hazır olduğunu belirterek okula 14-25 yaş arası orta ve ağır düzey öğrenci kayıtlarının devam ettiğini, öğrenci velileriyle ev ziyaretleri şeklinde irtibat kurulduğunu ilk etapta 54 öğrenci kontenjanıyla eğitim öğretimin başlayacağını ifade etti. Okul müdürü Oğuzhan TARHAN  “bu okulun özel eğitim iş uygulama merkezine dönüşerek Akhisar’ımıza kazandırılmasında emekleri olan başta Manisa Milletvekili Uğur AYDEMİR’e  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Keskinoğlu Şirketler Gurubuna teşekkür ediyorum” dedi.

NOT: Öğrenci kaydı için :Okul Müdürü Oğuzhan TARHAN  Tel:05063230435