Soma İlçe teşkilatı ziyareti dönüşünde Akhisar’a ziyaret eden İl Başkanı Murat Baybatur İlçe Başkanı İ.Hakkı Şenyiğit, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya geldi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın da katıldığı ziyarette,  Baybatur yaklaşan genel seçimlerin startının verildiğini belirtti. 2014’te Yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini geride bıraktıklarını dile getiren İL Başkanı Murat Baybatur, “Öncelikle yeni yılınızı ve mevlid kandilinizi en içten dileklerim ile kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hepinizin bildiği üzere 2014 yılında çok önemli iki seçimi atlattık. Ak partinin Siyasi duruşuna atılan iftira ve yalanlara rağmen bizler millet olarak cevabı  sandıkta verdik. Bunların iftira ve karalamaları bitmez, devamı da gelecektir. Ancak biz dik duracağız ve yine cevabı sandıkta vereceğiz. Gerek başkanımız gereksede ilçe yönetimimizden Allah razı olsun. Seçim dönemi boyunca çok büyük fedakarlıklar yaparak Akhisar’ı 3. Kez üst üste kazanma şansını elde ettik. Bildiğiniz gibi önümüzde zorlu bir genel seçim var. Ak Parti olarak bu seçimdeki hedefimiz 330 milletvekili çıkartarak anayasa değişikliğini referanduma götürmek olacaktır. Bunun içinde yatağı yorganı buraya taşımamız ve çok çalışmamız gerekiyor. Benim Akhisar ilçe teşkilatına güvenim tam. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

Milletvekilliğine aday olup olmayacağı sorusuna da Baybatur, “Milletvekilliği bizim olmazsa olmazımız değil. Genel merkezimiz bize ne görev verirse biz onu yerine getirmek için çalışacağız. Adaylık konusuna gelirsek te, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelip ondan sonra net kararımızı açıklayacağız.” Şeklinde cevap verdi.