Akhisarpress.com - Saadet Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı tarafından Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda düzenlenen “Türkiye ve Dünya’da neler oluyor” konulu etkinliğe konuşmacı olarak Dr. Fatih Erbakan katıldı.

Akşam saat 20.30’da başlayan programın açılış konuşmasını Akhisar İlçe başkanı Fikret Aysu yaptı. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Fatih Erbakan, "Erbakan hocamızı anarken bizlere miras bıraktığı hedeflerini gerçekleştirmek için çalışacağız." dedi.

Çok sayıda partili katıldığı programda konuşan Fatih Erbakan, "Milli Görüş'e sahip olmak demek kelle koltukta olmak demektir. Hayatını İslam'a ve Müslümanlara hizmet etmeye adayan merhum Necmettin Erbakan hocamızın bizlere emanet ettiği Milli Görüş davasına sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bunu yaparken Erbakan hocamızın bizlere vasiyet ettiği temel esaslara uygun yapacağız. İslam'a karşı olan İslam düşmanlarını Milli Görüş ile terbiye edeceğiz." şeklinde konuştu.

Programa Manisa İl başkanı Kemal Uşaklılar, Akhisar İlçe başkanı Fikret Aysu ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisar Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Ali Çavdar ve yönetim kurulu üyeleri, bir çok partili ve vatandaş katıldı.