Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Milletvekili Adayı Sabri Temel Akhisar esnafını gezdi.

Akhisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmail Şahin ve Sabri Temel, yöneticiler ile birlikte Akhisar esnafını gezerek seçim vaatlerinden bahsetti.

Sabri Temel, Tahir Ün Caddesi ve merkez çarşıda yapmış oldukları çalışmada vatandaşla sohbet etti. Akhisar halkının ve Türkiye’nin ana muhalefet partisinden beklentileri dinleyen Sabri Temel sorulan birçok soruya da cevap verdi. 

Emekliler hakkında düzenlemelerin olduğunu ve CHP iktidarında emeklinin yüzünün güleceğinden bahseden Temel; “Emekliler arasında eşitsizlik giderilecek. Hiçbir emeklimiz mağdur olmayacak. Emeklilerden alınan muayene ve ilaç katılım paylarıyla fark ücretlerini kaldıracağız. Çalışan emekliden kesilen sosyal güvenlik destek primi kalkacak.”dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği vaatlerden biri olan bayramlarda birer maaş ikramiyeyi soran vatandaşlara net cevap veren Sabri Temel; “Kaynak sormaya gerek yok, biliyorsunuz ki kaçak saraylara, bakanların bürokratların hususi araçlarına, uçaklarına para varda emeklimize mi yok? Merak etmeyin her şeyin hesabı yapıldı. Devletimizi zarara uğratacak hiçbir şey yapmayız. Biz kesin ve kesinkes ramazan ve kurban bayramında emeklimize birer maaş ikramiye vereceğiz.” Dedi.

Esnaf ziyaretinde bulunan CHP heyeti aynı zamanda sokakta vatandaşla sohbet etti. Sıkıntıların ve sorunların bilincinde olduklarını dile getiren Sabri Temel; “Biz Türkiye’ye yaşanacak bir Türkiye vaat ediyoruz. İnşallah onu da inşa edeceğiz.”dedi.