Akhisarpress.com

 

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir Akhisar’ın köy muhtarları ile Dereköy’de kahvaltıda bir araya geldi. 


Akhisar’da bulunan 86 köy muhtar ile düzenlenen kahvaltı programına, Milletvekili Aydemir’in yanı Sıra Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, programı düzenleyen Milletvekili Aydemir’in programına Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Belediye Başkan Yardımcıları Latif Çakmak, Ömer İşçi, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, Jandarma İlçe Komutanı Yüzbaşı Sebahattin Bolat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı İ.Hakkı Şenyiğit ve İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri katıldı.


Programda muhtarlara bilgi veren ve yoğun meclis mesaisi yüzünden muhtarlar ile bir araya gelemediğini belirten Milletvekili Aydemir, “Öncelikle Milletvekili olmadan önce, ilçe başkanlığı yardımcılı ve İlçe Başkanlığı görevim süresince tüm köy muhtarlarımız ile her fırsatta beraberdik. Ancak son 1 yıla geriye dönüp baktığımızda milletvekili olmam suretiyle, sizler ile irtibatımız biraz kesildi. Bunun nedeni ise milletvekili olup sınıfımın değişmesi değil, bunu bu şekilde yorumlayanlar var, ancak bilmenizi isterim ki, Uğur Aydemir’de hiçbir değişiklik yok. Olmaz da.. Bunun nedeni Zamanımın çoğunu mecliste geçiriyor olmam, burada olduğum zamanlar ise muhtarlarımızın Akhisar’da bulunmamasıdır. tüm muhtarlarımız ile beraber olarak sizlerin isteklerini dinlemek için bir araya geldik.


Bu toplantının amacını kısaca özetlemek gelirse hem sizinle tekrar bir araya gelip fikir alışverişinde bulunmak, hem de Manisa’nın büyük şehir olmasının ardından yapılacak yenilikler hakkında siz değerli muhtarlarımıza bilgi vermektir. Bildiğiniz üzere Manisa Büyük şehir Unvanını aldıktan sonra köylerimiz ve kasabalarımız, Akhisar’a bağlanarak mahalle olacaklardır. Yapılacak yenilikler ile Köylerimiz güzelleştirilecek, Bunun için kordine bir şekilde çalışacağız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.  


Kahvaltının ardından Milletvekili Aydemir, muhtarların şikayetlerini dinleyip isteklerini not aldı.