Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) cumartesi ve Pazar günlerini düğün ve hayırlarda geçirdi. Cumartesi günü Başlamış Mahallesi hayrına katılan  MHP heyetinde İlçe başkanı İbrahim UĞURLU, yöneticiler ile Manisa Büyükşehir Akhisar koordinatörü Doğan ENSİVRİ yer aldı.

MHP heyeti Pazar günü ise sabah erken saatlerde, Gökçeahmet Mahallesinde Alaattin KURUCAN adlı vatandaşın düğününe katılarak burada cirit atma yarışlarını izledi.

Buradan Muştular Mahelle hayrına katılmak üzere ayrılan heyet, daha sonra Mehmet ÜNAL’ın oğlunun sünnet düğününe katıldı.

Kömürcü mahallesinin hayrına da katılan MHP heyeti, buradan Doğankaya mahallesinde eski Efendi Mahalle muhtarı İbrahim ERTAŞ’ın cenazesine katılındı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı İbrahim UĞURLU, “geleneksel hale gelmiş olan bu tür hayırların sürekli hale gelmesi geleceğe taşınması, katılımların yoğunluğu ile ilgili olduğundan her hayıra önem verrnekteyiz ve katılmaya çalışmaktayız” açıklamasında bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan ENSİVRİ ise, “oluşumunu tamamlamakta olan büyükşehir belediyesi faaliyetleri hakkında vatandaşları birebir bilgilendirme fırsatı bulduğunu, noksanların hızla bir şekilde tamamlandığını ve hizmetlerin daha hızlı bir şekilde  devam edeceğini, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için yoğun bir şekilde çalışıldığını ifade etti. Bu konuda vatandaşlarında dilek ve şikayetlerini dinleme fırsatı bulduklarını, yapıcı eleştirileri de dikkate alarak yolumuza devam ettiklerini” söylediler.

Akhisar Haber, Press Haber