Manisa’nın yeni Ak Parti Akhisar İlçe teşkilatında yapılan aşure hayrına katılarak Akhisar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Akhisar İlçe Teşkilatında saat 15.30'da başlayan programa Ak Parti Manisa Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı, SelçukÖzdağ,  Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir,  Murat Baybatur, İsmail Bilen,  İl Başkanı Zülfikar Gürcan, İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit,Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve milletvekili adayları Nevzat Büküm,Güzide İçen Kasap katıldı.

Akhisar İlçe Teşkilatı Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit konuşmasında Milletvekillerine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunarak sözü İl Başkanı Zülfikar Gürcan’a bıraktı.

1 Kasım’ı iple çektik

Gürcan konuşmasında“Akhisar’ımızın güzel insanları büyük Ak Parti ailesi bu teşekkürziyaretinde bizleri böylecoşkuyla karşıladığınıziçin hepinize teşekkürediyoruz. 7 Haziran’dan sonra hepimiz birlikte bir süreçyaşadık ve 1 Kasım’ı iple çeker hale geldik. Bir Kasım’da milletimizin duyguları o kadar dolmuştasmış ki genel merkezimizden bize ‘taşkınlıkyapmayın, havai fişek atmayın, müzik çalmayın’ diye uyarı gelmesine rağmen sokağaçıktığımızdacoşkununher yeresıçradığınıgördük. Sizin gösterdiğiniz teveccühe layık olmak için sizlere teşekkürziyaretine geldik. Sizlere ayrıayrıteşekkürediyorum” diyerek Milletvekillerinive milletvekilli adaylarını takdim etti.

Bu başarı 78 milyonun başarısıdır

Akhisar’ın vekili Uğur Aydemir ise konuşmasında yaptıkları hizmetlerden ve Akhisar’a kazandırdıklarından bahsederek “Buradan Gölmarmara’yagideceğiz. Vaktimiz dar. 1 Kasım sürecine geriye dönüp baktığımızda 7 Haziran’ıhatırlıyoruz. 7 Haziran’ıhatırladığımızda ise her seçimde birince parti olup tek başına işbaşınagelmiş bir parti olan partimiz olan Ak Parti’mizin 7 Haziran’da tümmedyanın bir olup algı operasyonu yaptılar ve bizi iktidara getirmemek için ellerinden geleni yaptılar. Ama yapılan hizmetleri milletimiz çok iyi biliyoruz. 1 Kasım’da milletimiz algıyı bir kenara bıraktıve hizmetlere bakarak Ak Parti’mizi tekrardantek başına is başına getirdi. Teşkilatımızıntamamınahuzurunuzdateşekkürü borç biliyorum. Allah hepinizdenrazı olsun. Bu başarı 78 milyonun başarısıdır. Bu defa bu çorbada 78 milyonun tuzu var. 1 Kasımseçimlerinde milletimiz sandığakoştu ve kazanan Türkiye oldu; milletimiz oldu. Gölmarmara-AkhisaryolumuzdaIlıcaksuvirajındakibay-pass’ımızıyaptık ve yolumuzu açtık. Durmak yok hizmete çalışmaya devam diyoruz. Dualarını eksik etmeyen tümbüyüklerimizeteşekkürediyorum” diye konuştu.

Haziran’da ne eksiğimiz varsa tamamladık.

Ak Parti’de üç dönem  Manisa Milletvekilli  olan Plan bütçe komisyonu başkanı Recai Berber ise Akhisarlılara gönülden teşekkürlerini ileterek; “Gerçekten 1 Kasım sadece pek çok kesimi değil;milletimiz özellikleanketörler başta olmak üzerebizi engellemek isteyenlere ters köşeyaptı. Akhisarspor’un son dönemdeki sürpriz, peş peşe galibiyetleri gibi ters köse yaptı. Birilerine rağmen Türkiye’debazışeylerin tarihe gömüldüğünü milletimiz bilir. 7 Haziran’da milletimiz bir mesaj verdi ve bu mesajı en iyi biz değerlendirdik. 7 Haziran’da ne eksiğimiz varsa tamamladık. 1 Kasım’dakarşılarınaöyle çıktık. Bu sonuçlardan memnun olan sevinen sadece Türkiyedeğil;tüm mazlumlar,Kafkaslarcoğrafyası sevindi. Türkiyeböyle dimdik durdukça onlarda huzur bulacak. Biz hizmetlerimize aynen devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.Genel seçimler boyunca yerel seçimmiş gibi özveriyle çalışan Belediye Başkanlarına teşekkür eden Recai Berber, “3. döneminde  olan Salih BaşkanımAkhisar’a damgasını vurdu. Akhisar artık eski Akhisardeğil. Bu sene evvela tren yolunubitiriyoruz. Çevreyolunu da en kısasürede bitireceğizinşallah. Akhisar’ınyoğun bir trafiği var. ÇevreyolumuzunGölmarmarakısmınıaçtık. 5 milletvekili olarak inşallah bu sene yazınSalihli-Akhisar yolunu da bitireceğiz. Birileri diyor ya secimden önceaçılışyapıyorsunuz. Secimden sonra da biz açılışlarımıza devam edeceğiz. Bize ve tümdünyaya 1 Kasım’dabüyük bir coşkuyasattınız hepinize ayrıayrıteşekkürediyoruz” diye konuştu.

Eğildikçe başlar taş olmaya başlar

Son olarak söz alan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, 2001 yılından bugüne kadar partiyegönül verenlere, Şeyh İsa’nın ve Ayvaz Dede’nin torunları diyerek Akhisarlılara seslendi. Özdağ  konuşmasında “Allah bizi devletsiz,bayraksız ve ezansızbırakmasın. Menderes’le başlayankalkınmahareketleriÖzal’la devam etti. ArdındanRecep Tayyip Erdoğan’la devam etti. Çeşitliengellemelerlekarşılaştı. Bir yandan şeytantaşladı, bir yandan ibadet etti. Yollar, hastaneler,  barajlar, kendi teknolojisini imal etmek içinuğraştı. ‘Muhtar bile olamaz’ dediler; sizlerin oylarıyla Saray’a girip Cumhurbaşkanı oldu. Batıbüyürse biz küçülürüz. Bizim büyümemizi istemediler. Ak Parti çokbüyüdü,TayyipErdoğançokbüyüdü,Davutoğlu dabüyürse bu iş olmaz dediler. Aydın Doğanmedyasının algı çalışmaları ve tümengellemelerlekaosortamıyaratılmak istendi. HDP zaten Türkiye’ninpartisideğildir.Türkiye’ninönünü kesmek istiyorlardı. 7 Haziran’da bizi yoklukla imtihanettiler. Hep beraber CHP ve MHP’nin koalisyona oynadığını gören milletimiz bize teveccüh gösterdi. Bu çokbüyük bir teveccühtü. Sosyal devlet uygulamalarını yapan Ak Parti diğer yandan özgürlükalanlarınıgenişletenAk Parti. HDP’ den vazgeçtiler ve onlarınoylarınıaldık. Bizim basarimizin arkasında aziz milletimiz ve her şeyin sahibi olan Allah’ımız var. Allah çalışana veririm diyor. Biz çalıştık. Çok çalıştık. Bundan sonra bizim rakibimiz yok. Rakibimiz kendimiziz. Türkiye 2 partili tarafa doğru gidiyor. Türkiye’nin iki güçlü partisi olacak ak parti ve inşallah sosyal demokrat olacak CHP. MHP’ye mesaj verdik‘hayır’ dedi. HDP’ye mesaj verdik ‘birlik,beraberlik içinde olun’ dedik; ama olmadı. Bugüne kadar yarım kalan tüm projelerimizi yerine getireceğiz. Biz Ak Partiyiz.Kaşıkla verip kepçeylealandeğiliz. Askerlere, polislere, asgari ücretlilere, taşeronlara hangi sözüverdiysek  biryıliçerisinde hepsini tamamlayacağız. PKK ile mücadelemiz devam edecek. Milletimiz masaya oturun,müzakere edin dedi. Özgürlükalanımızıdaraltanlarıngök kubbeyi başına yıkacağız. Ak Parti bir bölge partisi, etnik mezhep partisi değildir. Ak Parti bir millet partisidir. 78 milyonun partisidir. Biz seçimde konuştuk; siz sandıkta konuştunuz. 5 kardeşimizi meclise gönderdiniz. Kimin bu çorbada tuzu varsa teşekkürler. Bir kez yükselenbayrak birdaha inmez. Biz hep daha yukarıçıkaracağız. İtibar bizim olacak. Japonya, Almanya olacağız. 4 sene boyunca bu 5 kardeşimiz sizlere hizmet edecek. Akhisarlılar ne isterlerse yapacaklar. Sizin emrinizdeyiz.  Eğildikçe başlar taş olmaya başlar. Taş olmaya başladıkça boş olmaya başlar. Sizin huzurunuzdaeğilecek bu başlar; ama vesayetsizlere eğilmeyecektir. Parlamento bizi bekliyor. Yeni kanunlarla dur durak bilmeden çalışacağız. Akhisarlılar bizim başımızıgöğedeğdirdiniz. Hepinize tüm İlçe Teşkilatlarına teşekkürler. Siz göreviniziyaptınız. Sıra bizde Ayvaz Dede’nin torunları selam olsun sizlere” diyerek konuşmasını tamamladı.

AK Parti Manisa Milletvekilleri daha sonra seçim otobüsüyle çarşı içerisinde gezerek halkı selamladı. Ardından Gölmarmaralılarla buluşmak üzere Akhisar’dan ayrıldılar.