AK Parti Manisa il teşkilatı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilçe belediye başkanlıkları için 9 Kasım Cumartesi günü Manisa Kapalı Spor Salonunda temayül yoklaması yaptı.

AK Parti Manisa Büyük Şehir Belediye Başkan Aday Adayları ile 17 ilçede Mart yerel seçimlerinde kimlerle yola devam etmek istediklerini belirlemek için sandık başına gitti.

AK Parti Akhisar İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Temsilcileri, Belde Belediye Başkanları, Belde Temsilcileri ile Köy Temsilcilerinden oluşan toplam 217 AK Parti delegesinden yaklaşık 200 kişi Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Salih Hızlı, Rıza Bahar, Ahmet Dutlulu, Ali Velestin ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı için oy kullandı.

217 kişinin tamamına yakınının sandık başına gidip oy kullandığı, bu oyların ise AK Parti Ankara genel merkezinde sayılacağı, bunların yanında seçimlerde AK Parti belediye başkan aday adayını aday olarak görmek istedikleri anketlerle sorulacak, bölge milletvekillerinin de görüşü alındıktan sonra Aday Adaylarının Mülakata alınacağı ondan sonra da AK Parti hangi aday ile seçime gideceğine karar vereceği belirtildi.