Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kadın Kolları 7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden hızla devam ediyor. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, Akhisar’da konuk ettiği AK Parti Manisa Milletvekili 5. Sıra Kadın Adayı Şule Kışlalı Tunalı ile çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti heyeti sırasıyla Halk Eğitim sergileri Akçeşme, Akselendi, Sazoba ve Beyoba Mahallelerine ziyaret yaptı. Akselendi Mahallesinde ise Pazar esnafı ziyareti ardından Akhisar merkezde Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği ziyareti ve Efendi Mahallesi temsilci ziyaretleri yapıldı. Son olarak ise yine Efendi Mahallesinde bulunan Soma Maden Şehidi ailesi ziyaret edildi.

Akhisar genelinde son yapılan yerel seçimlerde alınan oyları daha yukarılara taşımak için var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Kokaz, “dağ, taş, dere ve tepe demeden gece gündüz yönetim kurulu ve üyelerimiz ile birlikte girmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız. Tüm etkinliklerde partimizi temsil ediyoruz. Hedefimize ulaşmak için yaptığımız işin en iyisini yaparak ulaşacağız Allah’ın izniyle ve Manisa’da en az 6 milletvekili çıkaracağız” dedi.