Akhisar Ak Parti İlçe Başkanı Fatih FÜZUN, ve beraberindeki ekip  Gördük çayında, bilinen diğer ismiyle Su Deliği mevkiinde çalışmalarını sürdüren DSİ nin çalışma yaptığı yerleri incelemek üzere Mahalle Muhtarlarımızla bir araya gelerek gelişmeler halkında Bilgi verdi muhtarların istek taleplerini aldı. AK Parti Akhisar İlçe Başkanı Füzün "Soğan Deresinde bulunan Gürdük çayı Islahı içi toplamda 20000 mt ıslah edilecek birinci etap sarılar kurtuluş  2920 mt
İkinci etap başlamış köyü ve demirbüken çayı ile 5100 mt Üçüncü etap gürdük barajı Selçikli köprüsü arası 6500 mt tamamlanmıştır. Kalan kısım 4050 metre İzmir İstanbul karayolundaki köprüye kadar olan kısım
Gediz Nehrinden daha geniş açılan bu çay yatağı  Akhisar’ımıza hayırlı olsun Muhtarlarımızın talebi bizim için her zaman en öncelikli olarak birinci sıradadır. Halkın yereldeki seçilmiş Muhtarların talepleri için elimizden gelen imkanları onların hizmetlerine sunmak için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.

Akhisar Ak Parti Teşkilat olarak her zaman   halkımıza hemhal olmaya , derdiyle dertlenmeye devam edeceğiz. Böyle bir hizmeti Akhisarımıza kazandırmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ın halka hizmet hakka hizmet şiarıyla hizmetlerimize aralıksız devam edeceğiz. Yapılan projemiz Akhisarımıza, halkımıza ve çiftçilerimize hayırlı olsun. Sarılar Mahallesinden Başlayan çay yatağı açma projemi su deliği mevkinde  devam etmektedir. Soğan Deresi havanesine hayırlı olsun" dedi.