Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kollarıyla birlikte 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Akhisar Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğünü ve Özel Akhisar Hastanesini ziyaret edip, özellikle pandemi döneminde fedakarca çalışan hastanede görevli doktorları ve sağlık personelinin tıp bayramını kutladı.

Ziyaretlerine ilk olarak Akhisar Devlet Hastanesinden başlayan Füzün ve yönetimi Akhisar Devlet Hastanesi Başhekimi Erol Karaca ile hastanenin durumu ve pandemi sürecini değerlendirdi. Hastane çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Füzün  ve yönetimi daha sonra Akhisar İlçe Sağlık Müdürlü Öznur Bambal’ı ziyaret ettiler. 

Bu salgın döneminde toplumumuzun canı ve sağlığı için kendi ailelerinden, yaşantılarından, hatta canlarından ve sağlıklarından fedakârlık eden sağlık çalışanlarımızın bu emeklerine minnettar olduklarını belirten Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı Fatih Füzün, “Bugün, içerisinde bulunduğumuz bu zorlu şartlarda her birimiz sağlık çalışanlarının bizim için ne kadar kıymetli olduğunu yakından müşahede ettik. Elbette ki bu mücadelenin en büyük kahramanları sağlık çalışanları oldu. Hemşerilerimizle birlikte daha dikkatli olup el ele vererek en kısa zamanda normal yaşantımıza kavuşacağımızı umut ediyorum. Özverileri ve emekleriyle yarınlarımızı aydınlatan bütün sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor; sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum. Allah hepsinden razı olsun.” dedi.