Hayatını kaybeden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Manisa’da düzenlenen geniş katılımlı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran on binlerce vatandaş, Başkan Durbay’a gözyaşları ve dualarla veda etti.
Başkan Durbay için ilk olarak görev yaptığı Şehzadeler Belediyesi önünde resmi bir anma töreni düzenlendi. Törenin ardından Türk bayrağına sarılı naaşı Hatuniye Camii’ne götürüldü.
Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Başkan Durbay’ın naaşı, omuzlar üzerinde Manisa Cumhuriyet Meydanı’na taşındı. Meydanı dolduran kalabalık, helallik vererek Durbay’ı alkışlar ve dualar eşliğinde uğurladı. Tören boyunca duygusal anlar yaşandı.
Cumhuriyet Meydanı’ndaki cenaze törenine çok sayıda siyasi parti temsilcisi, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Güvenlik güçleri, tören süresince meydan ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.
Manisa, genç yaşta hayatını kaybeden Başkan Gülşah Durbay’ı birlik ve hüzün içinde son yolculuğuna uğurladı.





