Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar İlçe Örgütü tarafından düzenlenen söyleşi ve imza günü programına katılmak üzere Manisa’ya geldi.
Program kapsamında ilk olarak CHP Salihli ve Akhisar İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Uysal, partililerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.
Akhisar’da “21. Yüzyılda Yeniden Cumhuriyet” Söyleşisi
İlçe örgütlerine gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından CHP Akhisar İlçe Örgütü tarafından düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğine katılan Ümit Uysal, kaleme aldığı “21. Yüzyılda Yeniden Cumhuriyet” adlı kitabı üzerine değerlendirmelerde bulundu.
Etkinlikte Cumhuriyet'in temel değerleri, çağdaşlaşma, bilim, üretim ve toplumsal dayanışma konularına dikkat çeken Uysal, Cumhuriyet anlayışının gelecek kuşaklara aktarılmasının önemini vurguladı.
“Cumhuriyet Yalnızca Tarihsel Bir Miras Değil”
Akhisar programının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Ümit Uysal, Cumhuriyet'in yalnızca geçmişten devralınan bir miras olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Cumhuriyet, yalnızca büyük bir tarihsel miras değil; her kuşağın akılla, bilimle, üretimle ve dayanışmayla geleceğe taşıması gereken bir yaşam ve kalkınma anlayışıdır. 21. yüzyılın Türkiye’sini de bu anlayışı yeniden güçlendirerek kurabiliriz.”
Salihli ve Akhisar Örgütlerine Teşekkür Etti
Manisa ziyaretindeki misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uysal, CHP Salihli ve Akhisar ilçe örgütlerine, partililere ve söyleşi programına katılan vatandaşlara teşekkür etti.
Uysal, Akhisar’da gerçekleştirilen kitap buluşmasında Cumhuriyet değerleri etrafında bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.







