Akhisar’da meydana gelen silahlı saldırıda yaşamını yitiren genç Eren Kırmızı’nın ölümü, ailesi, yakınları ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu.

Akhisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Kırmızı için Birlik Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Eren Kırmızı’nın cenazesi, ailesi, yakınları, sevenleri ve mesai arkadaşlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili de cenaze törenine katılarak Kırmızı ailesinin acısını paylaştı. Kayserili, genç yaşta hayatını kaybeden Eren Kırmızı’ya Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve belediyedeki mesai arkadaşlarına başsağlığı diledi.

Eren Kırmızı’nın silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Akhisar’da Araçtan açılan Yangın Araziye Sıçradı
Akhisar’da Araçtan açılan Yangın Araziye Sıçradı
İçeriği Görüntüle

Hq U1B9Wmaa25En (1)H Q U1 B X M A A2D Ft