Akhisar Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Beyoba Mahallesi’nde özellikle ağır vasıtaların yoğun olarak kullandığı 1200 metrelik çevre yolunda çift kat sathi kaplama çalışması gerçekleştiriliyor.
Devam eden çalışmaları Akhisar Belediye Başkan Yardımcıları Bedri Türk ve Hasan Umutlu yerinde inceleyerek ekiplerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili, Beyoba Mahallesi’ndeki çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, yolun yenilenmesi ve güçlendirilmesiyle ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesinin hedeflendiğini belirtti.
Kayserili, Akhisar’ın dört bir yanında yol çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, yapılan çalışmanın Beyoba Mahallesi’ne hayırlı olmasını diledi.
Çift kat sathi kaplama çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, ağır vasıta trafiğinin yoğun olduğu 1200 metrelik güzergâhın daha dayanıklı ve güvenli bir yapıya kavuşması hedefleniyor.







