Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili, Hacıibrahimler ve Doğankaya mahallelerinde düzenlenen geleneksel hayır programlarına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
HACIİBRAHİMLER’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Başkan Ekrem Kayserili, Hacıibrahimler Mahallesi’nde düzenlenen hayır programına CHP Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet ve ilçe yönetimi ile Belediye Başkan Yardımcısı Emre Okkalı ile birlikte katıldı.
Programda mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kayserili, Hacıibrahimler Mahalle Muhtarı Sadık Aydın ve mahalle halkına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, hayırlarının kabul olmasını diledi.
İKİNCİ DURAK DOĞANKAYA OLDU
Başkan Kayserili daha sonra Doğankaya Mahallesi’nde, Mahalle Muhtarı Şükrü İnal tarafından düzenlenen hayır etkinliğine katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Kayserili, mahalle sakinlerinin talep ve görüşlerini de dinledi.
Kayserili, Doğankaya Mahalle Muhtarı Şükrü İnal ve mahalle sakinlerine misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür ederek, “Allah hayırlarını kabul etsin” ifadelerini kullandı.
Her iki mahallede gerçekleştirilen hayır programları, mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla birlik ve beraberlik ortamında gerçekleşti.















