Akhisar’da 14 Ekim Çarşamba günü uygulanacak planlı elektrik kesintilerinin programı belli oldu. Açıklanan kesinti takvimine göre Çamönü, Efendi, Seyit Ahmet, Ulu Camii ve Zeytinliova mahallelerinin belirli sokak ve bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacak.
Kesintiler iki farklı saat aralığında gerçekleştirilecek.
4 Mahallede 3 Saatlik Elektrik Kesintisi
14 Ekim Çarşamba günü saat 10.00 ile 13.00 arasında Çamönü, Efendi, Seyit Ahmet ve Ulu Camii mahallelerinin belirli bölümlerinde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.
Kesintiden etkilenecek sokak ve bölgeler şöyle:
Çamönü Mahallesi: 382. Kuzeyi Serpmeevler Küme Evleri.
Efendi Mahallesi: 280. Kuzeyi Serpmeevler Küme Evleri, 280. Sokak, 382. Kuzeyi Serpmeevler Küme Evleri, 382/1. Sokak ve Akhisar-Sındırgı Yolu.
Seyit Ahmet Mahallesi: 192. Sokak, 21. Orhan İlker Caddesi, 374. Kuzeyi Serpmeevler Küme Evleri, Akhisar-Bergama Yolu, Akhisar-Sındırgı Yolu ve Balıkesir-Manisa Yolu.
Ulu Camii Mahallesi: 280. Kuzeyi Serpmeevler Küme Evleri, 280. Sokak, 374 Serpme Evler, 374. Kuzeyi Serpmeevler Küme Evleri, 382. Kuzeyi Serpmeevler Küme Evleri, Balıkesir-Manisa Yolu ve Üzüm Bağları Küme Evleri.
Zeytinliova’da 6 Saatlik Kesinti
Aynı gün Zeytinliova Mahallesi'nde ise saat 09.00 ile 15.00 arasında toplam 6 saat sürmesi planlanan elektrik kesintisi uygulanacak.
Kesintiden etkilenecek cadde ve sokaklar şöyle:
22/1. Sokak, Cumhuriyet Caddesi, Denk Basan Sokak, Dündar Sokak, Eser Sokak, Hilal Sokak, Özkale Sokak, Taşörer Sokak, Topuz Sokak ve Zeytin Caddesi.
14 Ekim Akhisar Elektrik Kesintisi Programı
|
Mahalle |
Kesinti Saatleri |
Süre |
|---|---|---|
|
Çamönü |
10.00 – 13.00 |
3 saat |
|
Efendi |
10.00 – 13.00 |
3 saat |
|
Seyit Ahmet |
10.00 – 13.00 |
3 saat |
|
Ulu Camii |
10.00 – 13.00 |
3 saat |
|
Zeytinliova |
09.00 – 15.00 |
6 saat |
Vatandaşlara Kesinti Uyarısı
Planlı elektrik kesintilerinden etkilenecek bölgelerde yaşayan vatandaşların ve esnafın, günlük işlerini açıklanan saatlere göre planlamaları önem taşıyor.
Elektrikle çalışan cihazların korunması ve kesinti süresince yaşanabilecek aksaklıkların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması öneriliyor.
Kesintilerin yalnızca duyurulan mahallelerin belirtilen cadde, sokak ve bölgelerini kapsadığı, mahallelerin tamamında elektrik kesintisi yaşanmayabileceği hatırlatılıyor.






