Manisa’nın Akhisar ilçesinde seyir halindeki bir kamyonun dorsesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Araçta bulunan madeni yağların alev almasıyla büyüyen yangında kamyon ve yük kullanılamaz hale gelirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, 18 Ağustos 2026 Salı günü saat 08.00 sıralarında, Akhisar’ın Gökçeahmet Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Akhisar istikametine seyir halinde olan 35 B.. 5.. plakalı kamyonun balatalarının aşırı ısınması sonucu dorsede yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, dorsede bulunan madeni yağlara da sıçradı.

Madeni yağların tutuşmasıyla araç adeta alev topuna dönerken, ihbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın sonucunda kamyon ve araçta bulunan yük kullanılamaz hale geldi. Şans eseri olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Akhisar’da Kadın ve Aile Danışma Merkezi Ücretsiz Hizmet Veriyor
Akhisar’da Kadın ve Aile Danışma Merkezi Ücretsiz Hizmet Veriyor
İçeriği Görüntüle

Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı.

Whatsapp Image 2026 08 18 At 12.35.36 (1)Whatsapp Image 2026 08 18 At 12.35.37Whatsapp Image 2026 08 18 At 12.35.37 (1)