Akhisar MHP ilçe binasında düzenlediği basın açıklamasında MHP Manisa Milletvekili aday adaylığını açıklayan Doğan Ensivri; “Önce vatan diyen, önce Devlet diyen dostlarım, hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi olarak Cumhur ittifakı milletin aklı mantığıyla yola çıkarak 24 Haziran genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olma kararını aldım. 

Dün itibariyle mübarek Berat Kandili idrak ettiğimiz gün aday adaylık başvurumu yaptıktan sonra sayın Devlet Bahçeli’yi de ziyaret ederek aday adaylık açıklamamın resmi olarak yapılacağı yer olan Akhisar MHP’de sizlerin karşısına geldim. 

15 Temmuz darbe girişimi sonrası MHP ve AK Parti milli konularda ortak milli duruş sergilemiştir. Yurt içinde ve yurt dışında bizim önceliğimiz ülke ve millet bekasıdır. İşte bu yüzden Cumhur ittifakı yapılmıştır. Bugün vatan meselesi vardır. Liderimiz önderliğinde biz, ben demek yerine VATAN diyenlerdeniz. Cumhur ittifakı özü budur. Gidecek başka bir vatanımız olmadığı için MHP Cumhur ittifakına evet demiştir. İşte bu yüzden Türkiye sevdalısı, dürüst ve ilkeli insanların bir arada olduğu MHP’den milletvekili aday adayı olarak bende taşın altına kafamı koyuyorum. 

Zor bir vazifeye aday olduğumun bilincindeyim. Hiçbir bahane üretmeksizin devletin kızıl elma ülküsünden şaşmayacağımı bilmenizi isterim. Büyük önder Atatürk’ün de dediği gibi ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’. Huzurlu ve güvenli bir Türkiye için Cumhur ittifakı diyoruz” dedi.

Ensivri’nin aday adaylığı açıklamasında MHP Akhisar ilçe başkan vekili Halil Öksüz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.