Akhisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli İsmail Altınel, geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Altınel için Akhisar Belediyesi önünde tören düzenlendi.
Belediye personeli İsmail Altınel’in vefatı, ailesi, yakınları ve çalışma arkadaşlarını yasa boğdu. Belediye binası önünde düzenlenen törende Altınel için dualar edildi. Törenin ardından merhum İsmail Altınel, son yolculuğuna uğurlandı.
Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili de İsmail Altınel’in vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı. Kayserili mesajında, “Ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybeden, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzde görev yapan kıymetli mesai arkadaşımız İsmail Altınel’i, belediyemiz önünde düzenlenen törenin ardından dualarla son yolculuğuna uğurladık” ifadelerini kullandı.
Kayserili, Altınel’in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileyerek, “Merhum İsmail Altınel’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm mesai arkadaşlarımıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.





