Haber Merkezi

 

Ziraat Odası yine köylünün ve çiftçinin yanında olmaya devam ediyor. Bir buçuk yıldır, Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmete devam eden Ahmet Akbuğa yine üreticisinin arkasında.     


        İlçemiz Merkezinde, Kasaba ve Köylerinde zirai alet ve ekipman dağıtımlarına devam eden Akbuğa ; ”İlçemiz Çamönü Köyü, Gökçeahmet Köyü ve Sünnetçiler Köylerine Akhisar Ziraat Odası tarafından köy muhtarlarının talebi doğrultusunda köy muhtarlarının ve üreticilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Çamönü Köyüne 1 adet 1200 Lt Pulvarizatör, Gökçeahmet Köyüne 1 adet 22’li Diskli Tırmık Pistonlu Hafif Tip Diskaro, Sünnetçiler Köyüne 1 adet 400 Lt Pulvarizatör zirai aletlerini hibe etmiştir.”


       Teslim törenlerinde konuşma yapan Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa, çiftçilerin isteklerini dinleyerek köylerinin ihtiyacına uygun olan alet ve ekipman hibelerinin devam edeceğinin müjdesini verdi.


  Çamönü Köyü Muhtarı Muhsin Demir, Gökçeahmet Köyü Muhtarı Alaattin Kurucan ve Sünnetçiler Köyü Muhtarı Ahmet Avcı ile çiftçilik yapan üreticilerimiz yapmış olduğu Zirai ekipman desteğinden dolayı Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akbuğa ya teşekkür ettiler. 

  

Devir teslim törenlerine Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet AKBUĞA Muhasip Üye Saim Baltacıoğlu Meclis Üyeleri Hüseyin Demiröz ve Gürol Güneş, köy muhtarları ve köy halkı katılmışlardır.