Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle, 14 okulun katıldığı Voleybol Turnuvasının şampiyonluğunu Bekir Pehlivanoğlu ilköğretim Okulu kazandı.

Bir hafta süren turnuvaya Gazi-Vehbi Bakırlıoğlu ilk Öğretim Okulu, Seynep Gülin öngör Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi, İstiklal ilk Öğretim okulu, ülkü ilk Öğretim okulu, İsmail Keskinoğlu İlk Öğretim Okulu, Çağlak Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Zübeyde Hanım ilk Öğretim Okulu, Kayhan Ergun Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Bekin Pehlivanoğlu ilk Öğretim okulu, Atatürk 100. Yıl İlk Öğretim Okulu, Fen Lisesi, Ticaret Borsası 6 Eylül İlk Öğretim okulu, Özel emin Bey İlköğretim Okulu öğretmenlerinden oluşan takımlar katıldılar.

Eleme usulü yapılan müsabakalarda, çekilen kura sonunda Gazi-Vehbi Bakırlıoğlu ve Özel Emin Bey ilk öğretim okulları tur atlarken, Ülkü, Zübeyde Hanım, Bekir Pehlivanoğlu, İlk Öğretim okulları, Zeynep Gülin Öngör Teknik ve Kız Meslek, Anadolu Öğretmen, Fen ve Liseleri rakiplerini yenerek çeyrek finale yükseldiler. Çeyrek final maçlarında Gülin Öngör Teknik ve Kız Meslek, Anadolu Öğretmen ve Fen Liseleri ile Bekir Pehlivanoğlu İlk Öğretim okulu yarı finale yakseldiler. Yarı finalde Gülin Öngör Teknik ve Kız Maslak Lisesi Anadolu Öğretmen Lisesini, Bekir Pehlivanoğlu Fen Lisesini yenerek finale yükseldiler.

Bir hafta süren müsabakaların son gününde, Anadolu Lisesi ile Fen Lisesi 3. Lük 4. Maçı yaptılar. Fen Lisesi 25-9, 25-12, 25-20 lik setlerle Anadolu Lisesini yenerek 3. Oldu. Gülin Öngör Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesi ile Bekir Behlivanoğlu İlk öğretim Okulunun şampiyonluk maçın da karşı karşıya geldiler. Rakibini 25-19, 24-26, 25-15 ve 25-18 setlerle 3-1 yenen Bekir Pehlivanoğlu İl Öğretim Okulu turnuvanın şampiyonu oldu.