Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Ligin 7. Haftasında kendi sahasında Galatasaray ile 3. Kez karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor’a Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ziyarette bulundu.

Ziyaretlerini sezon başında planladıklarını fakat bugüne nasip olduğunu ifade eden Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, “Akhisar Belediyespor yönetim, teknik ekip, futbolcular ve şehir olarak bütünleşmiş durumda. Bu bütünleşme ile başarının geldiğini görüyoruz. Şuanda Manisa’mızı Süper Lig’de temsil ediyor.

Önümüzde Galatasaray maçı var. Sonuç ne olursa olsun Akhisar Belediyespor’a güveniyoruz. Bugüne kadar sergilenen futbol ile gurur duyduk bundan sonra da duyacağız. Biz futbolcularımıza ve Hamza hocamıza güveniyoruz. İnşallah şansları yaver gider ve iyi bir sonuç alınır. Akhisar bu başarıyı hak ediyor.”

Gerekli önlemler alındı

Galatasaray maçı öncesi çevre il ve ilçelerden destek alındığını ifade eden Vali Savaş, “Müsabaka öncesi spor komisyonumuz toplanarak kulüple birlikte alınabilecek tedbirleri planlıyor. Galatasaray maçında özel olarak hiçbir problem yaşanmaması adına İl Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte çevre il ve ilçelerden personel takviyesi istedik.”

Ziyarete Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’ın yanı sıra, Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ve Manisa il jandarma komutanı Jan. Albay Bülent Mercan da katıldı.

Ziyarette kendilerini Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Jandarma Komutanı Sebahattin Bolat karşıladı.