Akhisarpress.com - Mustafa ÖZDEMİR

 

Bu sene Venezuella’da İşitme Engelliler Tekvando Dünya Şampiyonası’nda Akhisar’dan Dünya üçüncüsü çıktı. 


Akhisar Sanayi sitesindekaroser ustası olan İbrahim Atamer Milli Takımlar birlikte gittiği, İşitme Engelliler Tekvando Şampiyonası’nda güçlü rakiplerini geride bırakarak adını Dünya üçüncülüğüne yazdırdı. Akhisar Belediyespor Tekvando Takımı sporcusu olan İbrahim Atamer büyük gönül verdiği Tekvando sporunda bronz madalya alarak hayalini gerçekleştirdi.


BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI TEBRİK ETTİ


İşitme Engelliler Tekvando Şampiyonası’nda Dünya üçüncüsü olan İbrahim Atamer ve Akhisar Belediyespor Antrenörü ve Milli Takım Antrenörü Hüseyin Yüksel, Ulusal Hakem Tebernuş Topaktaş’ı makamında ağırlayan Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, İbrahim Atamer’i bu büyük başarısından dolayı tebrik ederek hediye verdi.


Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı yaptığı konuşmada; “Akhisar’ımızın sesini sadece futbol değil, diğer spor dallarında da duyuruyoruz. Bu konuda dünya üçüncülüğünü elde eden sporcumuz İbrahim’i canı gönülden tebrik ediyorum. Bu başarının Akhisar için ilk olmadığı gibi sonda olmayacağını buradan söylemek istiyorum.” Dedi.

 

Antrenör Hüseyin Yüksel; "Akhisar Belediyespor sporcumuz İbrahim Atamer Venezuella'da İşitme Engelliler kategorisinde dünya üçüncüsü oldu. Bu bizim için büyük bir gurur, diğer yandan 2013 yılında Bulgaristan'da yapılacak olan İşitme Engelliler olimpiyatlarının hazırlıklarına da başlayacağız. Yarın ise Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç dereceye giren sporcularımızı kutlayıp ödüllerini verecek." dedi.