Kadrosunda bulunan 24 oyuncu ile  deplasmanda oynayacakları ligin ilk Torku Konya maçı hazırlıklarını sürdüren  Akhisar Belediyespor’da, sadece  Buruno takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde  çalıştı.

Geçtiğimiz sezon en iyi golü atan Güray Vural’ı alkışlatan teknik direktör  Cihat Arslan, bir yabancı iki yerli oyuncu ile görüşmelerin son aşamaya geldiğini,  yönetim kurulunu açıklama yetkisi bulunduğunu  belirterek, “Artık  bu hafta işin mücadele kısmı başlıyor. Önemli bir deplasmanda önemli bir rakiple mücadele edeceğiz. Bu 5 günde tek düşüncemiz Konya maçı olacaktır. Şu andaki kadromuzdan çıkaracağımız  ilk 11’i hafta sonuna kadar  yapacağımız  taktik çalışmalar sonunda belirleyeceğiz. Son  3 günde yapacağımız  antrenmanlar  sonunda  sahaya çıkaracağımız 18’i belirleyeceğiz.” Hogo’nun babası öldüğü için çok uzun gidiş geliş yol yorgunluğu ve üzüntüsü olduğunu  söyleyen  Arslan, “ İki gün içinde yine de arkadaşlarına alıştı. Konya maçına her açıdan hazır olmadığı için kadroya almayı düşünmüyoruz.” Dedi.

Forma numaralarının belirlendiğini,  forma reklamı için görüşmelerin sürdüğünü, yapılacak  3 transfer görüşmelerin de önemli mesafeler aldıklarını söyleyen basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, “ Manisa 19 Mayıs stadında oynayacağımız iç saha  maçlarımızın  ilkini, zeminde yapılan  drenaj  çalışmaları bitmesine ve  çimlerin serilmeye başlanmasına rağmen  Eylül ayına sarkacağı nedeniyle, 2. Hafta oynayacağımız Mersin İdmanyurdu müsabakasını Balıkesir  veya  İzmir’de oynayabiliriz. Konya maçı sonrası  Beden Terbiyesi il müdürlüğü e yetkililerle konuştuktan sonra  kesin kararımızı vereceğiz.” Dedi.