Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Egenin tek temsilcisi Akhisar Belediyespor’un tarihinde ilk kez ilk A Milli takıma çağrılan oyuncusu Bilal Kısa, milli takım çalışmalarının ardından Akhisar’a dönerek idmana çıkıp çalışmalara başladı.

Bilal Kısa Sözlerinde şunları belirtti Milli takımda tek yürek olduk tecrübeli oyuncu “ “Milli takımda benim için son derece duygusal bir süreç yaşand. 7 yıl aradan sonra tekrar milli takıma çağrılmak benim için ayrı bir mutluluk Burada tabi ki bütün emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum, özellikle Hamza hoca ve Akhisarspor kulübüne, burada çok büyük katkıları var. 7 yıl aradan sonra tekrar gitmek güzel bir duygu ama bunun devamlılığa yaymak lazım. İnşallah ben de elimden geldiği kadar kulübümüz de iyi oynayarak oraya devam etmek istiyorum. Milli takımda iki güzel maç oynadık, güzel sonuçlarla da bitirdik, bu hafta artık lige döndük, Karabükspor ile de içerde zorlu bir maçımız var. İnşallah onu da kazanıp içerideki hem seriye devam etmek istiyorum, hem de puan açısında sıralama açısından bizim için yani kazandığımız takdirde çok iyi olacağına inanıyorum” dedi.

Bilal Kısa Sonra En son Eskişehir deplasmanındaki o ilk yarıda yansıttığımız futbolu sergilersek bunu da aşacağımızı düşünüyorum” dedi.

Akhisar Belediyespor oyuncuları A Milli takım gururunu yaşayan ve yaşatan arkadaşları Bilal Kısa için idman öncesi kırmızı-beyaz renklerde pasta ikram ettiler.