Haber Merkezi

F.Bahçe yönetimi hafta sonunda oynanacak Akhisar maçının önce İzmir'de oynanması planlandığı fakat daha Antalyaspor maçında alınan mağlubiyet sonrasında Manisa'ya alındığı ortaya çıktı.

Akhisar yönetiminin yaklaşık 15 gün önce TFF'ye başvurarak, gelir açısından bu maçın İzmir Atatürk stadında oynanması için başvuru yaptı. F.Bahçe yönetimi de "İzmirli taraftarlarımız da maça gelsin" diyerek bu teklife olumlu cevap verdi.Fakat Antalyaspor maçında alınan mağlubiyet sonrasında F.Bahçe yönetimi, Akhisar yönetiminden "rica" talebinde bulundu ve İzmir'de olabilecek herhangi bir "istifa" çağrısının önüne geçmek için maçın Manisa'da oynanması talep edildi. Manisa ekibi de bu teklifi kabul etti.

Akhisar yönetiminin Manisa'da oynanacak maçın biletlerini yüksek tutmayı planladığı, F.Bahçe yönetiminin ise daha önce ki haftalarda Anadolu'daki bilet fiyatlarına isyan etmesine rağmen bu kez sessiz kalacağı öğrenildi.Bu arada Manisa'da oynanacak maça gidecek olan F.Bahçe taraftarlarının olası bir yenilgide "istifa" çağrısının önüne geçilmesi için ev sahibi yöneticilerin maçın bitimiyle birlikte "müzik" yayınına başlayacağı da gelen haberler arasında.