Deplasmanda Fenerbahçe karşısında 2-0 mağlup olan Akhisar Belediyespor teknik direktörü maç sonunda katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sonucu iyi olmayan bir maç oynadıklarını ifade eden Hamzaoğlu; "Bizim açımızdan sonucu iyi olmayan maç oynadık. Oyun olarak da iyi değildik, ilk yarıda topa sahip gibi gözüktük. Sonuca giden atağımız olmadı. Hafta içinde iyi çalışmıştık. Bu maçtan ümitliydik. Ancak çalışmalarımızı maça yansıtamadık. Kale önünde pozisyon yaratamadık, bugünkü maç açıkçası pek hoşuma gitmedi. Yine de yola devam edeceğiz daha 7 maç var. Bugün yapamadıklarımızı ders çıkartıp eksiklerimizi tamamlamamız lazım. Takımın kendine güvenerek oynaması lazım. Artık önümüzde Trabzonspor maçı var. Burada kaybettiğimiz puanları telafi etmeye çalışacağız.


"Aykut Kocaman’ı da maç öncesinde tebrik ettim, geçen sene de, bu sezonki performansları da çok iyi. Bütün kulvarlarda kendilerine başarılar diliyorum. Lazio maçından da iyi sonuçla ayrılacakların düşünüyorum. Tekrar tebrik ediyorum Fenerbahçe’yi”.