Akhisarpress.com - Dört haftada 10 puan topladıktan sonra, Antalya deplasmanından puansız dönen Akhisar Belediyespor’un evinde oynayacağı Mersin İdmanyurdu müsabakası 13 Mayıs Pazartesi saat 20.00 ye alınınca futbolculara bir gün daha izin verildi. Akhisar Belediyespor’lu oyuncular 8 Mayıs Çarşamba (Yarın) günü saat f7.30 da Yılmaz Atabarut Tesislerinde toplanıp Mersin maçı hazırlıklarına başlayacak.

Antalyaspor maçının her iki takım için de enteresan şekilde geçtiğini söyleyen Akhisar Belediyespor başkanı Hüseyin Eryüksel, “ önce şunu belirtmek isterim. Biz yönetimi ile teknik ekibi ile futbolcuları ile iyi bir ekibiz. Ligin son iki haftasına girildiği halde çift sarı karttan bir kırmızı kartımız var. Önce futbolcumuza emeğe saygıyı olmalarını söylüyoruz. Zor maçların takımı olduğumuzu geçtiğimiz Bank Asya’da şampiyon olduğumuz sezonda gösterdik. Süper Ligdeki ilk yılımız olan bu sezonda gösterdik. Belki puansız döndüğümüz Antalya deplasmanından dolayı puan cetvelindeki yerimiz değişti ama ligde kalacağımızdan eminiz. Çünkü teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz.” Dedi.

Akhisar Belediyespor yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, takımdaki futbolcuların çok önemli bir sakatlığı bulunmuyor. Antalya maçında başına çok sert bir top gelen Güray’ın durumunun iyi olduğu, cezalı oyuncunun bulunmadığı öğrenildi.