Spor Toto Süper liginde mücadele veren Akhisar Belediyespor’un futbolcu Ahmet Cebe geride kalan 11 haftayı iyi şekilde götürdüklerini ancak bununla yetinmediklerini ifade etti.

Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs stadyumunda oynanacak olan Bursaspor maçı hazırlıklarına Yılmaz Atabarut tesislerinde Cihat Arslan yönetiminde devam eden Akhisar  Belediyespor tek antrenmanla  tam kadro çalışmalarını sürdürdü.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Akhisar Belediyesporlu futbolcu Ahmet Cebe Bursaspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, “Milli maç arasını iyi değerlendirdik.  Kasımpaşa maçından aldığımız yenilginin ardından evimizde oynayacağımız Bursaspor maçında galip gelmek istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

Bursaspor güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken Cebe, “Rakibimizi oldukça ciddiye alıyoruz. Ligin en iyi takımlarından bir tanesi, çok kaliteli futbolcuları var ve takım olarak çok iyi işler yapıyorlar. Ancak biz sahaya her zaman olduğu gibi yine kazanmak için çıkacağız. Zaten hocamızın bize verdiği taktikleri sahaya yansıtırsak bu maçın galibi biz oluruz.” İfadelerini kullandı.

Ligin zorlu bir maraton olduğunu ve geride kalan 11 haftayı iyi değerlendiklerini aktaran Ahmet Cebe bu puan durumu ile yetinmediklerini ve hatalarını telafi edip daha iyi bir yere gelmek istediklerini söyledi.