Mustafa ÖZDEMİR

Akhisar Belediyespor 18 Kasım saat 16:00’da kendi sahasında karşılaşacağı Kasımpaşa hazırlıklarına devam ediyor.

Galip Ayrılan Taraf Olmak İstiyoruz

Hafta sonu kendi sahalarındaki oynayacakları Kasımpaşa maçını kazanmak istediklerini söyleyen Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel; “Kendi sahamızda şuana kadar maç kazanamadık. Bu hafta sonu Kasımpaşa maçından galip ayrılan taraf olmak istiyoruz. Hayırlısıyla bu maçı kazanacağız” dedi.

Takım Çok İyi, Sonuç Alamıyoruz

Bu akşam saat 17:30’da başlayan antrenmanda açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu Kenan Özer, bu hafta Kasımpaşa karşısında galip gelmek istediklerini söyledi. Kenan Özer; “Büyük takımlara karşı kaybettiğimiz maçların hiçbirinde kötü oynamadık, maçlar hep istediğimiz gibi gitti, çok şanssız goller yedik. Trabzon maçında çok erken goller yememize rağmen, maçı çevirmek için şans yakaladık ama olmadı. Şimdi önümüzdeki Kasımpaşa maçına bakacağız. İç sahada şuana kadar galibiyet alamadık, Kasımpaşa’yı yenmek için elimizden geleni yapacağız. Takımımızda şuan her şey çok iyi, bir tek sonuçları almamız gerekiyor. İnşallah iç sahamızda yenilgi durumuna son verip galip geliriz.” Dedi.

Diğer yandan Kasımpaşa maçında Akhisar Belediyespor’da sakat olan Güray ve sarı kart cezalısı olan Bruno forma giyemeyecek.

Futbolcularla antrenman öncesi sohbet eden Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, antrenmanı yöneticiler ile birlikte izledi.