Haber Merkezi

 

Pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, her geçen gün daha iyiye gittiklerini söyledi.


Hamzaoğlu yaptığı açıklamada, lige verilen arada Karşıyaka ile oynadıkları hazırlık maçında eksiği olan oyunculara forma şansı tanıdıklarını belirtti. 


Lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini ifade eden Hamzaoğlu, ''İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına hazırız. Sadece Bikoko'nun sakatlığı tam olarak geçmedi. Maça yetişmesi zor gözüküyor. Mehmet Yılmaz da tam hazır değil. Hakan Ateş ve Emin Aladağ bizimle çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor kendisini ispatlamış bir ekip ve istikrarlı bir kadrosu var. İyi bir takımla oynayacağız. Çok kolay bir maç olmayacak, ama biz de her geçen gün daha iyiye giden bir takımız. Pazar günü iyi futbol, iyi mücadele ve alacağımız iyi sonuçla yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi.


AKHİSARSPOR - İSTANBUL BŞB BİLETLERİ BEYAZ MASADA


Diğer yandan kulüpten alınan bilgiye göre biletler bugün Akhisar Belediyesi beyaz masada saat 14.00 ile 17.00 arasında satışa sunulacak.


Manisa 19 Mayıs stadında İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının bilet fiyatları konusunda yönetimin, sezon öncesi Anadolu kulüpleriyle oynanacak maçlar için belirlediği bedeller geçerli olacak. Buna göre yönetim Spil Kale Arkası ve misafir takım için ayrılacak Gediz kale arkası için biletleri 10 liradan satışa sunacak. Arıca, VIP A 50, VIP B 40, VIP C 35, VIP D 30, Kapalı C Tribün 25, Tarzan Kapalı Tribün ise 15 TL’den satılacak.