Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında sahasında Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak. Peki Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

İLK 11'LER:
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Denayer, Hakan, Olcan, Selçuk, Bilal, Yasin, Sneijder, Podolski, Umut

AKHİSAR BLD.: Fatih, Douglas, Abdülkadir, Tolga, Aykut, Alper, Soner, Caner, Muğdat, Vaz Te, Rodallega

Türk Telekom Arena'da yapılacak Galatasaray - Akhisar Belediyespor maçı bu akşam saat 18.15'te başlayacak ve ATV'den canlı yayınlanacak. Müsabakayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de aldığı kötü sonuçların ardından şampiyonluk potasının gerisine düşen, UEFA Avrupa Ligi'nde ise İtalya'nın Lazio takımına elenen sarı-kırmızılı ekibin önünde tek hedef olarak Ziraat Türkiye Kupası kaldı. 

İlk maçta deplasmanda rakibini 2-1 yenen Galatasaray, alacağı her türlü galibiyet ve beraberlikte yarı finale yükselecek. Sarı-kırmızılılar, 1-0 kaybetse bile adını yarı finale yazdıracak. Karşılaşma 2-1 Akhisar Belediyespor'un üstünlüğüyle tamamlanması durumunda uzatmaya gidecek. Ege temsilcisi 2 farklı galip gelmesi durumunda yarı finalist olacak. Akhisar Belediyespor, 3 ve üstü gol atarak tek farklı kazanırsa da bir üst tura çıkacak.