Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, son günlerde çıkan Teknik Direktör transferlerini yalanladı. Eryüksel yaptığı açıklamada; yazılı ve görsel medyada yer alan tüm teknik direktör transfer çalışmalarını yalanlayarak, henüz transfer çalışmalarına başlamadıklarını dile getirdi.
Ligin bitimine henüz 2 hafta olduğunun altını çizen Başkan Eryüksel yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; “Uzun süredir çalıştığımız ve birlikte bir çok başarılara imza attığımız Teknik Direktörümüz Hazma Hamzaoğlu ile sezon sonunda yollarımızı ayıracağız. Kendisi Milli Takımı seçerek yeni dönemdeki görevini belirlemiştir. Bizlerde bu seçimini saygıyla karşılıyoruz. Nasıl sezon başında hem milli takım hem de Akhisar Belediyespor teknik direktörlük görevi için onay verdiysek, yine bizler için ön planda bulunan milli takım söz konusu olduğunda kendisini milli takıma verdik. Akhisar Belediyespor bu sezon yine bir önceki yıla göre büyük bir tarih yazmıştır. A Milli takıma oyuncularımız Bilal Kısa ve Uğur Demirok ile birlikte A Milli takım teknik direktör yardımcısı Hazma Hamzaoğlu bizlerin milli gururu olmuştur. Bundan sonra da kendileri ile gurur duymaya da devam edeceğiz.

Söz konusu teknik direktörümüz Hazma Hamzaoğlu’nun milli takımı seçmesinin ardından üzüntü ile izlediğimiz yazılı ve görsel basında teknik direktör pazarlıkları bizden önce yapıldı. Halbuki bizler halen bir teknik direktör arayışına girmedik. Sezonun bitmesine iki hafta var. Sezonun bitmesi ardından hemen teknik direktör arayışları ve görüşmeleri başlayacaktır. Sağlıklı ve doğru bir teknik heyet ile yolumuza devam etmek için işimizi sağlama almak zorundayız. Yazılı ve görsel basında çıkan tüm haberler asılsızdır. Bu asılsız haberler hem kulübümüzü hem de ismi geçen teknik adamları zor duruma sokmaktadır. Bundan dolayı kulübümüzden resmi olarak yapılmayan her türlü haber asılsızdır” dedi.