3-3 biten  Eskişehirspor Akhisar Belediyespor  maçında  Akhisar’ın attığı 3. Beraberlik  golü sonrası yaşanan olaylara ve  yorumlara teknik direktör  Cihat Arslan son noktayı koydu. “Maçı  ve pozisyonu tekrar tekrar izledikten sonra   rahat bir şekilde uyudum.”

Cuma günü Milli maç öncesi evinde Çaykur Rizespor’u konuk edecek olan  Akhisar Belediyespor,  rüzgarlı ve soğuk bir havada  ilk çalışmasını yaptı. Sami takım arkadaşları ile  serbest çalışmaya katılırken, ayağında  ödem oluşan  Vaz Te, düz koşu yaptı. Sakatlıkları devam eden  Douglao ve  Alper in katılmadığı ilk çalışma gününde, Hügo Rodellega, Custodio,  Muğdat ve Onur  ayak voleybolu oynarken, diğer oyuncular  serbest olarak, ikiye bir  top kapmaca ile çalışmaya devam ettiler.

Teknik Direktör  Cihat Arslan’a yine  Eskişehirspor ile oynanan v e son beraberlik golü sonrası  görüşmeler soruldu. Arslan, “Herkesin şunu bilmesini istiyorum. Niye  pozisyon için telefon görüşmesi yaptığım ve oyunculara danıştığımı soruyorlar. Ben  pozisyonu görmedim. Yardımcım ile yüz yüze görüyordum. Sadece gol sevinci yaşayan oyuncularımı ve sahanın karıştığını gördüm. Bu yüzden  yöneticilerim ile telefonla görüştüm. Oyuncularıma durumu sordum. İlk olarak Eskişehir’de görüntüleri izledim. Haklı olduğumuzu gördüm. Ankara’daki bombaların patladığı haberleri takip ederek  Akhisar’a geldik. Gece yarısı sabaha karşı  maçı ve pozisyonu tekrar tekrar izledikten sonra  hiçbir şüphe içimde kalmayınca  rahat uyudum desem de; tabii ki  Ankara’da korkunç terör olayı beni rahat bırakmadı.” Cihat Arslan,  gündeme gelmeyen bir konuya da değindi. Arslan, “Çok az da olsa bazı  kişilerin ve Samet hocamın dediği gibi,  “Gol yeseydiniz kahraman olurdunuz” demelerinin ne gibi sonuçlardı olurdu.

Dün avukatlarla görüştüm.  İsteyerek bir gol yeseydik ve mağlup olsaydık. Özellikle lig sonunda Eskişehirspor  1 puanla  ligde kaldığı düşünüldüğünde, Avukatlar hiç tereddütsüz, “Kulüp büyük bir soruşturma geçirir ve sende hapis cezası alırdın. Bazı oyuncalarda suçlanırdı.” dediler.”