Akhisarpress.com - Trabzon, Kasımpaşa ve Beşiktaş galibiyetlerinden sonra çıktığı Bursa deplasmanından 1 puanla dönen Akhisar Belediyespor, yine deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçından da en az 1 puan bekliyor.


Çok güçlü ve Avrupa kupaları için hedefi olan Bursaspor ile mücadele ettiklerini belirten Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile maç sonrası yaptığımız görüşmede, “ Trabzon, Kasımpaşa ve özellikle Beşiktaş maçında olduğu gibi Bursaspor karşısında kazanacak bir futbol ortaya koyamadık. Bursaspor usta ayakları bu imkanı bize vermedi. Maça çok asıldılar. Hedefleri vardı.


Avrupa kupalarında mücadele etmek istiyorlar. Teknik direktörleri sayın Hikmet Karaman ile bir çıkış yakalamışlardı. Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. İlk golü yine biz bulduk. 10 dakika sonra Bursa’nın golü geldi. İkinci yarıda canla başla çaba gösterdik. İstenen ve kanacak bir futbol ortaya koymamamıza rağmen 1 puan çok değerli. Sahada ter döken hem kendi oyuncularımı hem de Bursalı oyuncuları kutluyorum. Bursa maçını da geride bıraktık. Şimdi deplasman Antalya maçı ve sonrası Mersin İdmanyurdu ve son olarak ta Orduspor maçına kilitlenerek hazırlanmamız lazım. İnançlıyız. Oyuncularıma güveniyorum.” dedi